Okulumuz Velileri ve Öğrencileri İçin Android Uygulaması

Okulumuz öğrenci ve velilerimiz için Android uygulamamız ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Okulumuz öğrencileri ve velileri için hazırlanmış olan Mualla Zeyrek uygulaması için aşağıdaki linke tıklayınız. Android telefonlar üzerinde çalışan uygulama ile okulumuzun mesajlarını görebilir, rehber öğretmen köşesi ile sık sorulan sorulara cevaplar bulabilirsiniz. Baykuş sembolüne basarsanız matematik oyunlarına ulaşabilir, öğrenciniz için ders materyali niteliğindeki oyunları oynatarak matematik konularını daha iyi pekiştirmesini sağlayabilirsiniz.

Teşekkürler

İndirme linki

1.Programı yukarıdaki linke basarak telefonunuza indirin, kurun.

2.Eğer kurulumda hata çıkarsa, ayarlar kısmında, güvenlik, bilinmeyen kaynaklara izin ver seçeneğini işaretlemeniz halinde program kurulumu yapılmış olacaktır.